Редакція журналу «Охорона праці»

Знайомтесь із модулем Ментальне здоров'я Школи керування ризиками

26.08.2022

Про Модуль № 4. Ментальне здоров'я та психологічна безпека Європейської школи керування ризиками Джаннет Аршимової

Знайомтесь із четвертим модулем Школи Джаннет Аршимової. Саме з нього ми розпочинаємо знайомити вас зі школою, бо зараз це – тема номер один для всіх і кожного в Україні.

Він розпочнеться 22 грудня 2022 і закінчиться 29 січня 2023

Протягом шести зустрічей (загалом 9 годин) ви дізнаєтеся про:

  • Управління психосоціальними ризиками.
  • Психосоціальні небезпеки.
  • Новий стандарт – ISO 45003:2021. Управління охороною здоров’я та безпекою праці. Психо­логічне здоров’я та безпека на виробництві. Настанови з керування психосо­ціальними ризиками.
  • Основні моделі благополуччя працівників.
  • Стратегію благополуччя компанії.

А також отримаєте практичні поради щодо виходу із складних ситуацій та практичні системи для застосування на робочому місці.

По закінченні навчання на вас чекає можливість скласти іспит та отримати сертифікат від Європейської школи керування ризиками Джаннет Аршимової.

Тренерами модуля будуть:

Джаннет Аршимова,  викладач NEBOSH, член Institution of Occupational Safety and Health (IOSH) та Cambridge Behavioural Center, коуч, наставник, тренер. Джаннет живе і працює в Польщі. З великим трепетом ставиться до України і дуже хоче зробити посильний внесок у підвищення професійного рівня наших фахівців. Вона такою мірою закохана у свою професію, так вірить у КУЛЬТУРУ БЕЗПЕКИ, яка йде від КОЖНОЇ ЛЮДИНИ ЗСЕРЕДИНИ, що, слухаючи її, переймаєшся ідеєю, надихаєшся і знаходиш енергію для реалізації найсміливіших програм.

Олена Росінська, практичний психолог, доцент кафедри міжнародної журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка. Про психологічні травми, ПТСР тощо знає майже все й на практиці, бо у 2014 році через рашистську агресію вимушена була покинути рідний дім у м. Донецьку та переїхати до Києва, а потім до м. Ірпіні. Та в березні 2022 року все повторилося – знову вимушена була покинути свою домівку. І весь цей час не просто вгамовувала свої почуття, а й професійно допомогала відновитися всім, хто потребував допомоги: працювала волониером-психологом в Українському домі у Варшаві в березні 2022.

Барбара Маковска, сертифікований тренер NEBOSH. Під торговою маркою makowkapracuje.pl допомагає організаціям і підтримує їхніх працівників у створенні безпечних, здорових, комфортних і приємних робочих місць. Декілька років у службі охорони праці та безпеки життєдіяльності в міжнародних організаціях – наразі як менеджер групи H&S групи CIECH. Вона є сертифікованим та активним ментальним тренером, тренером з soft-skill навичок та викладачем аспірантури. Практик особистого благополуччя та амбасадор благополуччя в організаціях Happiness Manager та Chief Wellbeing Officer, Psychological First Aider. Викладач курсу NEBOSH «Добропочуття на роботі» у NEW HSE. Автор публікацій про благополуччя в організаціях, зокрема в «ATEST ochrona pracy».

Програма модуля

Програма школи

До вашої уваги відеозапис вебінару Джаннет Аршимової "Ментальне здоров’я та психологічна безпека працівників" з докладним описом, чого чекати від навчання на Модулі 

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»