Редакція журналу «Охорона праці»

Заявки від майбутніх учнів Школи ризиків

05.03.2024

Ми тільки-но оголосили про старт набору до Європейської школи керування ризиками Джаннет Аршимової, а вже отримуємо заявки від майбутніх учнів.

І ось які наміри мають майбутні учасники Школи. Це надихає! 

«Упровадити проєкт "Лідерство" в цехах та структурних підрозділах підприємства.
Перейняти найкращі практики оцінки ризиків та керування ними в умовах війни. Поліпшити процес підтримки ментального здоров’я працівників».

«Курс навчання мені допоможе покращити процес організації роботи для осіб з інвалідністю щодо пристосування до нових умов праці, нових робочих місць».

«Я бачу свою допомогу в чіткому налагодженні справді надійної служби охорони праці та в дотриманні й забезпеченні кожного співробітника якісними та неодмінно безпечними для їх життя і здоров’я умовами праці».

«Можливість довести, що працівники з інвалідністю працюють у галузі не гірше за інших працівників, також навчаються та вдосконалюють свої навички. Працівники з інвалідністю заслуговують на гідну оплату праці».

«Переглянувши програму Школи, я вважаю, що вона робить дуже важливу місію, адже навіть один відсоток безпечніше – це вже багато в глобальних масштабах. Я розумію, це буде корисно для моєї роботи, тому що потрібно розширювати свій кругозір і знайомитися з новітніми підходами до забезпечення охорони праці. І вірю, що Школа допоможе опанувати їх, а також дасть мені інструменти для впровадження їх у межах моєї роботи».

Тож завдяки допомозі One Perсent Safer ми можемо безоплатно залучити найкращих фахівців з безпеки праці, які насправді вболівають за те, щоб зробити робочі місця безпечнішими.

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»