Редакція журналу «Охорона праці»

Жінкам-переможницям присвячується

01.03.2023

Війна зробила українців більш сильними та мотивованими, згуртованими та стійкими, розкрила в кожному з нас раніше прихований потенціал. Усе це – реакція українського народу на зовнішню загрозу знищення: держави, суспільних цінностей, національної ідентичності.

А от талановитими українці були завжди: і в мирний, і у воєнний час. Попри бомбардування та відключення світла розвивають науку, створюють шедеври у різних галузях мистецтва, вигострюють літературне та журналістське перо, проявляють військові таланти та цим наближають нашу ПЕРЕМОГУ. А ще поєднують творчу роботу в галузі охорони праці із практичною публіцистикою. Як от Людмила Мельник, інженер з охорони праці зі Львівщини.

Людмила – переможець конкурсу статей, який минулого року організував наш журнал. Протягом незламного 2022-го було опубліковано не одну, а аж три її статті. І ось тепер на черзі в наступний номер – її матеріал про організацію безпечної експлуатації машинного обладнання в харчовій галузі зі зразком інструкції з охорони праці. Це найцінніші статті журналу, оскільки пишуть їх практики з огляду на власний досвід та отримані життєві уроки. Ці «проактивні» знання, безумовно, стануть у нагоді всім інженерам з охорони праці. А ще, сподіваємось, заохотять інших фахівців з ОП ділитися на сторінках журналу своєю скарбницею знань із колегами. Тож редакція чекає на ваші статті, які допоможуть зробити працю в Україні ще безпечнішою.

У перший день весни вітаємо нашого автора і чарівну жінку Людмилу Мельник із перемогою й ніжним жіночим святом, яке вже наближається. А цінний подарунок – павербанк – та диплом переможниці конкурсу – уже в руках Людмили.

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»