Редакція журналу «Охорона праці»

Запитання в Кабінеті охорони праці за останній тиждень

29.06.2022

Запитання в КАБІНЕТІ ОХОРОНИ ПРАЦІ за останній тиждень 

  • Чи потрібно робити новий дозвіл на роботи підвищеної небезпеки у разі зміни назви підприємства (його приєднання до іншого чи ліквідації ), якщо умови праці , обладнання , працівники - ті самі?
  • Чи потрібно робити позачергову атестацію робочих місць на робочі місця приєднаного підприємства (ліквідованого), якщо умови праці, обладнання, працівники - ті самі і  атестація на даний час є дійсною?
  • Наша компанія має наміри провести навчання працівників ремонтно-будівельного відділу власною комісією, на другу професію "Стропальник". Просимо Вас, надати тематичний план, по проведенню навчання стропальників, і який документ ми, як комісія підприємства, маємо їм видати після навчання та перевірки знань?
  • Добрий день, шановна редакція. Прошу вас, надіслати зразок заповнення декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці на еклсплуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки та на виконання робіт підвищеної небезпеки.
  • Добрий день. Прошу надати зразки запитань та відповідей на перевірку знань: - стропальник - системи газопостачання.

Ось такі останні запитання від користувачів ми отримали в онлайн КАБІНЕТІ ОХОРОНИ ПРАЦІ.

А чи хотіли б Ви також отримати відповіді на ці запитання?

Чи може у Вас є свої?

Тоді не вагайтесь та реєструйтеся в КАБІНЕТІ!

І, якщо Ви не в курсі, то на період воєнного стану розділ «Запитання-Відповіді» у безплатному доступі для всіх користувачів КАБІНЕТУ.

Реєстрація

Ви вже зареєстровані? Тоді просто заходьте у розділ «Запитували-відповідаємо» та запитуйте чи знайомтесь із відповідями на різні запитання від наших користувачів


І на останок..

АКЦІЯ МІСЯЦЯ! Передплати КАБІНЕТ ОХОРОНИ ПРАЦІ на II півріччя 2022 та отримай у подарунок електронну версію журналу "Охорона праці" за I півріччя 2022

З кожної передплати ми перерахуємо 20% на допомогу бійцям ЗСУ та тероборони.

Обирай свій продукт та період від 1 до 12 місяців,

сплачуй та відстежуй на нашому сайті звіти про СВОЮ допомогу ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ.

Обрати продукт

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»