Редакція журналу «Охорона праці»

З ювілеєм!

07.11.2021

Сьогодні, 7 листопада, головному редактору журналу «Охорона праці» Дмитру Матвійчуку виповнилося 65 років.

Дванадцять років він очолює провідне та найбільш тиражоване видання в галузі охорони праці в Україні. Здається, звичайна робота головного редактора – це тематичне спрямування видання, пошук нових авторів та читачів, збільшення тиражу, зведення балансу. Але в Україні, мабуть, уже немає фахівця з охорони праці, який би не знав прізвища цієї людини, або хоч раз у житті не тримав у руках кольоровий журнал із назвою «Охорона праці», написаною чорним на жовтому тлі.

Навколо нашого видання відбувається стільки подій, які ледве-ледве вдається «переварювати» творчим та технічним працівникам редакції! Це семінари, вебінари, конференції, конкурс дитячого малюнка та освітні проєкти в галузі охорони праці. Енергія та натхнення Дмитра Матвійчука не мають меж та невичерпні. Кожен черговий проєкт завершується початком нового. І кожен новий проєкт обов’язково привносить в охорону праці нові знання та новий професійний досвід. Без сумніву, така не дуже шанована в державі сфера – охорона праці – підтримується зокрема й завдяки діяльності журналу «Охорона праці» та його головного редактора Дмитра Матвійчука.

Колектив журналу вітає свого керівника з ювілеєм. Здоров’я, натхнення, невичерпного джерела творчості та постійного збільшення тиражу!!!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»