Редакція журналу «Охорона праці»

З Днем Незалежності України

20.08.2021

Вітаємо з Днем Незалежності і Днем Державного Прапора!

23 серпня День Державного Прапора України

24 серпня День Незалежності України

Це свята суспільної злагоди, миру та єднання людей, вони втілюють в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення.

Цього року День Незалежності є особливим, адже ми відзначаємо 30-річчя нашої країни. Здавна українці боронили свої свободи та права, повсякчас стикаючись із зовнішнім опором та внутрішніми незгодами.

Однією із конституційних засад є право на належні, безпечні та здорові умови праці.

Цього року МОП акцентує увагу на важливості зміцнення систем безпеки та здоров’я на роботі, включно зі службами безпеки та охорони здоров’я працівників як на національному рівні, так і на рівні підприємств.

З метою формування нової національної системи запобігання професійним ризикам через упровадження на законодавчому рівні ризикоорієнтованого підходу у сфері організації безпеки та здоров’я працівників та імплементації положень Директиви Ради 89/391/ЄЕС розроблено проєкт закону «Про безпеку та здоров’я працівників на роботі». У разі прийняття цей законодавчий акт замінить собою Закон «Про охорону праці».

Держава починається з кожного з нас. Безпека – це справа кожного, це наше ставлення й повага до співгромадян, рідних, друзів, колег.

Зичимо вам миру, благополуччя, віри, надії і любові до рідної землі, досягнення гідних стандартів життя і праці.

Зробимо нашу працю безпечною!

З Днем Незалежності України!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»