Редакція журналу «Охорона праці»

27 липня – День медичного працівника

27.07.2023

Сьогодні професійне свято святкують наші медики. Медичний працівник – це набагато більше, ніж просто професія. Це справжнє покликання, дар Божий, вона не знає свят і вихідних та потребує терпіння, мужності й чуйності. Ще Гіппократ сказав: «Любов до медицини йде пліч-о-пліч із любов’ю до людини». Це  свято – з тих, що стосується не тільки медиків, а кожного з нас, адже здоров’я й життя – нерозривні.

Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм.

Щоденні новини демонструють нам величезний героїзм та мужність і надзвичайно важливу роль медичних працівників у порятунку людських життів під час нашої спільної боротьби з російським агресором у найскладніших умовах, у лікарнях та поблизу лінії фронту.

Шановні медичні працівники!

Редакція журналу «Охорона праці» щиро вітає вас усіх зі святом! Велика шана вам за світлий розум, умілі та надійні руки, що дарують радість одужання, за вашу відданість обраній професії та героїзм під час порятунку життя людей. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію.

Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та родинам!

Бажаємо успіхів у роботі, від якої залежить найдорожче, що є в людини – здоров’я та життя, невичерпної енергії та нових професійних звершень! Низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за вашу сумлінну та невтомну працю.

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»