Редакція журналу «Охорона праці»

Визначено переможців у Черкаській області

16.04.2024

Підбито підсумки регіонального туру Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей  –  2024».

Війна торкнулась усіх в нашій країні. Але, незважаючи на це, воля і сила духу українського народу сильні та непохитні. Життя триває, і ми маємо думати  про майбутнє. А майбутнє України – це насамперед наші освічені і здорові діти. Один зі складників такої освіченості – формування у майбутніх працівників різних професій розуміння  безпеки праці.

Завершився І етап XІIІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024». Конкурс організований ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» спільно з Федерацією профспілок України, а Черкаській обласній організації Профспілки працівників освіти і науки України було доручено здійснити супровід цього конкурсу в Черкаській області. Цей соціальний проєкт спрямований на профілактику виробничого травматизму через залучення до творчості дітей та їхніх батьків, формування високої культури безпеки праці в суспільстві.

Усього для участі в конкурсі було надіслано 356 малюнків. Незалежній комісії, до складу якої увійшли Горлач М. В., голова Черкаської обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу, Чернобельська С. Ю., консультант з питань охорони праці Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, Складана Л. М., старший спеціаліст з охорони праці та екологічної безпеки відділу охорони праці, пожежної та екологічної безпеки ПАТ «Укртелеком», було непросто визначити переможців, тому що усі малюнки були оригінальні та яскраві. Безперечно, кожна робота і кожен учасник і учасниця творчого змагання заслуговують на відзнаку. Однак, за умовами конкурсу, переможцями можуть бути лише по три учасники в трьох вікових групах.

Отже, за висновком комісії переможцями І етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024» в Черкаській області стали:

Перша вікова група (6–10 років):

  • І місце – Яковенко Софія (Вершацька гімназія Чигиринської міської ради);
  • ІІ місце – Шепель Емма (Тубільцівський ліцей Мошнівської сільської ради);
  • ІІІ місце – Підкошена Олександра (Руськополянський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 Черкаської районної ради).

Друга вікова група (11–14 років):

  • І місце – Мусько Дар’я (Леськівський ліцей з початковою школою та гімназією Леськівської сільської ради);
  • ІІ місце – Коломієць Максим (Бузівський ліцей Бузівської сільської ради);
  • ІІІ місце – Тараніна Софія (Орадівська гімназія Христинівської міської ради).

Третя вікова група (15–17 років):

  • І місце – Лазовська Олександра (Смілянський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15» Смілянської міської ради);
  • ІІ місце – Велика Анастасія (Єрківський комунальний заклад позашкільної освіти «Будинок дитячої  та юнацької творчості»  Єрківської селищної ради);
  • ІІІ місце – Звєрєва Віталіна (Державний навчальний заклад «Черкаське вище професійне училище будівельних технологій»).

Окремо був проведений конкурс для дітей, батьки яких входять до профспілкової спільноти Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Щиро вітаємо переможців і усіх учасників творчого змагання та бажаємо натхнення й творчих звершень!

https://www.facebook.com/pon.ck.ua/

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»