Редакція журналу «Охорона праці»

Віталій Цопа – 60 років досвіду і знань!

13.03.2021

Колектив журналу «Охорона праці» щиросердно вітає с ювілеєм нашого постійного автора і партнера усіх проєктів – Віталія Андрійовича Цопу.

Наша співпраця почалася понад 10 років тому, коли журнал став популяризувати впровадження в Україні ризикоорієнтованого підходу в системи менеджменту підприємств. За цей час опубліковано більше ніж 40 статей Віталія Цопи, присвячених питанням керування ризиками, адаптації українського законодавства до вимог Європейського Союзу, впровадженню міжнародних стандартів і кращих практик у сфері безпеки та гігієни праці.

Особливим здобутком Віталія Андрійовича у межах нашого співробітництва є підготовка до друку двох збірників статей журналу про ризикоорієнтовані підходи в системах управління БЗР. Перша книга «Керування ризиками в системах управління безпекою та гігієною праці: теорія і практика» вийшла друком у 2019 році, друга «Керування безпекою здоров’я працівників: теорія і практика» побачила світ у 2020 році.

Віталій Андрійович Цопа: д-р техн. наук, професор МІМ-Київ, міжнародний аудитор, консультант і викладач з ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 та ISO 50001

Людина з державницьким мисленням і державницькою позицією, Віталій Андрійович завдяки своїм унікальним лідерським якостям уміє згуртовувати навколо себе однодумців. Є ідейним натхненником і головним спікером усіх конференцій, семінарів, тренінгів, навчальних заходів, які проводить наше видання.

За його ініціативи та активної підтримки при журналі було створено Академію управління ризиками в системах менеджменту. Відтоді Віталій Цопа – провідний викладач Академії.

У 2015 році Віталія Андрійовича було відзначено як лідера у сфері ризик-менеджменту за версією журналу «Охорона праці». Безсумнівно, таким лідером він є і сьогодні.

Шановний Віталію Андрійовичу, колектив журналу бажає Вам натхнення, плідної професійної діяльності та міцного здоров’я. Нехай в усіх починаннях Вас супроводжують розуміння й підтримка колег та однодумців.

Зображення та документи

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»