Редакція журналу «Охорона праці»

Вітаємо з Новим роком!

29.12.2023

Шановні друзі!

Журнал «Охорона праці» щиро вітає вас із Різдвом Христовим і Новим 2024 роком!

Разом з вами ми перегорнули ще одну сторінку нашого життя у важкий для українського народу час. Працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань у сфері безпеки та здоров’я на роботі й соціального захисту працівників. Дякуємо за вашу довіру та співпрацю!

Нині кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення загарбницької війни, розв’язаної російським агресором у нашій країні. Про повернення додому рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння важких ран у людських серцях.

Поки російські окупанти намагаються забрати в нас незалежність, суверенність, плюндрують нашу землю, нищать нашу спадщину та довкілля, ми, українці – незламні й продовжуємо боронити рідну країну кожен на своєму громадському «фронті». Адже крім зовнішнього явного ворога українцям потрібно здолати ворога внутрішнього – корупцію, який роз’їдає наше суспільство та державу із середини, ставить під загрозу майбутнє України в цивілізованому європейському суспільстві.

Віримо в те, що прийдешній рік буде кращим, успішнішим, щасливішим, а головне – переможним і мирним! Нехай найзаповітніші мрії обов’язково здійсняться, у ваших оселях запанують добробут і затишок, щастя і радість.

ПЕРЕМОГИ й миру всім нам – миру в сім’ях, миру в серцях і миру в нашій рідній країні!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»