Матвійчук Дмитро

Вітаємо вас із Новим 2023 роком і Різдвом Христовим

29.12.2022

Шановні читачі та партнери!

Журнал «Охорона праці» щиро вітає вас із Новим 2023 роком і Різдвом Христовим!

Щоразу Новий рік – це точка відліку, від якої ми починаємо наше нове, краще життя. Усі ми маємо нові надії та сподівання на щасливе майбутнє, адже рік, що минає, став трагічною сторінкою в історії нашої рідної України. Ми прожили його, долаючи надзвичайно тяжкі випробування, спричинені спустошливою, кровопролитною війною, яку розв’язав російський агресор.

Та, попри всі труднощі, були в минулому році свої досягнення та свої радощі. Усі ми – кожен з нас – гідно прожили кожну його мить, щодня здобуваючи свої маленькі перемоги: ми наполегливо працювали та вчилися, адаптуючись до викликів сьогодення, самі долали негаразди та допомагали нашим захисникам. Кожен на своєму місці наближає нашу ПЕРЕМОГУ!

За час нашого знайомства ми з вами вже стали однією родиною. Щиро вдячні вам за співпрацю! Сподіваємося, що вона буде плідною і в прийдешньому році.

У Новий рік ми входимо з амбітними сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини, для своєї рідної землі, на ПЕРЕМОГУ. Зичимо, щоб рік прийдешній обдарував вас щастям і радістю, додав життєвої наснаги, духовного оновлення, віри, витримки та оптимізму. Тепла і світла у ваших оселях!

Нехай 2023-й стане переможним роком для нашої України – світлим, щасливим і мирним! Різдво Христове наповнить серце вірою, надією й любов’ю, а впевненість у завтрашньому дні нехай завжди зігріває вашу душу.

Миру, здоров’я вам і вашим рідним, сили та незламності, удачі та прихильності долі, професійних звершень, здійснення бажань і тільки щасливих випадків.

СЛАВА УКРАЇНІ!

Головний редактор Матвійчук Дмитро