Матвійчук Дмитро

Триває передплатна кампанія

12.10.2022

Ми були разом з вами в ці історичні доленосні дні воєнного лихоліття для України і Європи. І продовжуємо робити задля перемоги те, що можемо, там, де можемо, і з тим, що маємо.

Тож триває передплатна кампанія на 2023 рік, і я звертаюся до вас безпосередньо за підтримкою. Тільки разом з вами журнал «Охорона праці» зможе реалізовувати свою місію, залишатися найсучаснішим спеціалізованим виданням у сфері охорони праці в Україні, як і переважно всі попередні 28 років від заснування. Будемо вашим партнером, помічником та орієнтиром у непростому та швидкозмінному законодавчому полі безпеки праці. Порадником щодо впровадження передового вітчизняного та міжнародного досвіду, сучасних практик, які роблять робочі місця справді безпечними.

Журнал виходить у друкованій та електронній версіях. У вас уже є можливість не тільки читати статті в електронному вигляді, а й завантажувати потрібні матеріали у форматі, зручному для подальшого використання: зразки, шаблони для створення внутрішніх документів з ОП або для підготовки методичних навчальних матеріалів тощо.

Ми продовжуємо розвивати ще один унікальний продукт – електронний Кабінет ОП. Там є все, що має бути під рукою в інженера з охорони праці: законодавчі та нормативні акти, зразки інструкцій та внутрішніх документів з ОП, статті та записи вебінарів з актуальних тем, відеоролики та різноманітні тести, що допомагають організувати навчальний процес, інструктажі з ОП на виробництві.

Ця інформаційна база поповнюється щодня, наші читачі стали активними авторами контенту, впливають на зміст і проблематику журналу. Адже більшість запропонованих зразків документів – це ваші напрацювання, які доповнені та відкориговані нашими провідними експертами. Крім цього, кожної другої п’ятниці наш незамінний гуру у сфері охорони праці, заступник головного редактора Микола Федоренко працює тільки для вас із залученням експертів, практиків, законодавців з актуальних питань. У ці години для передплатників Кабінету ОП проводяться тематичні вебінари, під час яких усі охочі отримують консультації та відповіді на найскладніші, найактуальніші питання, які вас турбують.

До речі, нині, під час воєнного стану в Україні, журнал «Охорона праці» уже провів 24 відкритих онлайн-заходи. Учасники, здійснюючи свої добровільні внески, разом з нами підтримали ЗСУ. Журнал за рахунок цих коштів надає конкретну цільову допомогу нашим захисникам на передовій.

Ви хочете бути в курсі змін законодавства, отримувати оперативно інформацію про досвід створення безпечних умов праці, розвивати критичне мислення, професійно оцінювати ризики, виявляти небезпеки, бути лідером, який дбає про умови праці своїх працівників? Тоді ми партнери, вам – до нас.

Передплатіть електронну версію журналу та Кабінет ОП і станьте донором підтримки нашої боротьби з рашистськими загарбниками: 20% від передплати ми спрямовуємо на допомогу нашим воїнам, для перемоги. Творчий колектив не тільки тримає руку на пульсі важливих для вас змін, а й задає їх напрям, формує порядок денний, проблематику, що потребує обговорення та нашої з вами активної громадянської позиції. Найгарячіший приклад – оперативне фахове обговорення змін до проєкту Закону України «Про безпеку та здоров’я працівників на роботі», Типового положення про навчання з ОП. Читайте про це в номері журналу.
Ми впливаємо на зміни та розвиток охорони праці в Україні за європейськими стандартами.

Головний редактор Матвійчук Дмитро