Редакція журналу «Охорона праці»

Представляємо переможців конкурсу «Лідер року» – 2021: Тетяна Годяк

07.06.2021

У номінації «Кращий фахівець з упровадження системи управління ризиками на підприємстві» звання лідера здобула Тетяна Годяк, в. о. директора департаменту з охорони праці компанії «Нова пошта».

Конкурс «ЛІДЕР РОКУ у сфері управління ризиками» журнал «Охорона праці» започаткував у 2014 році. За минулі роки переможцями конкурсу стали: 18 підприємств і 19 фахівців. Цього року до лав лідерів вступили ще два підприємства і троє фахівців.

У структурі охорони праці «Нової пошти» Тетяна Годяк почала працювати у 2014 році на посаді аудитора умов праці, а вже наступного року очолила відділ охорони праці компанії.

З 2019 року пані Тетяна – представник «Нової пошти» у раді директорів Європейського співтовариства з охорони праці (ESOSH).

Є сертифікованим аудитором з міжнародної системи професійної безпеки і здоров’я ISO 45001.

З часу формування відділу охорони праці займалася створенням СУОП та усім комплексом питань у сфері безпеки праці. Серед її професійних досягнень – упровадження на підприємстві системи менеджменту професійної безпеки і здоров’я за стандартом ISO 45001:2018, супровід сертифікаційного аудиту та отримання сертифікатів підрозділами компанії.

Багато уваги приділяє якості засобів індивідуального захисту співробітників, автоматизації процесів документообігу з охорони праці, навчанню з питань безпеки праці та здоров’я, розвитку ризик-менеджменту.

Постійний учасник міжнародних конференцій, практикумів, тренінгів, семінарів тощо.

Вітаємо пані Тетяну з переконливою перемогою в конкурсі «Лідер року у сфері управління ризиками»!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»