Редакція журналу «Охорона праці»

Нарада з питань охорони праці

30.09.2021

29 вересня Подільська районна в місті Києві державна адміністрація провела нараду на тему: актуальні та проблемні питання з безпеки праці та профілактики виробничого травматизму під час підготовки комунальних підприємств району до осінньо-зимового періоду.

У заході взяли участь заступник головного редактора журналу «Охорона праці» Микола Федоренко, представник Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у м. Києві Олена Бочарова, представник об'єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» Світлана Пількевич, керівники та відповідальні особи за охорону праці комунальних підприємств  Подільського району Києва.

Мета наради – підвищення рівня охорони праці в комунальних підприємствах району, свідомого та відповідального ставлення до питань охорони праці і промислової безпеки, створення безпечних умов праці та дотримання вимог промислової безпеки під час виконання робіт щодо підготовки до осінньо-зимового періоду.

Під час наради докладно проаналізували обставини та причини травматизму, їх наслідки, розбирали конкретні ситуації, які сталися в районі, названо основні причини травмування працівників під час виконання робіт. Також звернули увагу на порядок оформлення актів, за якими здійснюють виплати лікарняних потерпілим, зокрема працівникам, які захворіли на COVID-19, надано рекомендації щодо поліпшення стану охорони праці та профілактики нещасних випадків під час виробничого процесу.

За матеріалами сайту Подільської РДА

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»