![](https://ohoronapraci.kiev.ua/storage/web/cache/1/QdOBRA3vQvAJKLuI5Hp0_H4u2td_dr8Q.jpg?w=1920&h=470&fit=crop&s=77cb88ff2eb89e7cea4e1f742a55b507)
![](https://ohoronapraci.kiev.ua/storage/web/cache/1/wzZpvInqrM8Q9fvfsuPvCo_ZYtEa2kD8.jpg?w=50&h=50&fit=crop&s=c6f70ffc034a1c59ae79be10b01f23e1)
Інструкція з ОП для баристи
21.11.2022Професія баристи сьогодні стала масовою. Це фахівець з приготування кави та кавових напоїв. Кавовий майстер повинен не просто вміти приготувати еспресо або капучіно, він має бути справжнім віртуозом у своїй справі і тонким психологом.
Саме від цього спеціаліста багато в чому залежать популярність та прибутковість кав’ярні. Баристи продають не лише каву, вони створюють затишок, тепло і чарівну атмосферу.
Та, як і будь-який працівник, бариста має подбати про свою безпеку, дотримуючись інструкції з охорони праці для своєї професії.
Таку інструкцію ми розмістили в Кабінеті охорони праці.
Передплатити Кабінет охорони праці або журнал "Охорона праці"