Редакція журналу «Охорона праці»

Інструкція з ОП для баристи

21.11.2022

Професія баристи сьогодні стала масовою. Це фахівець з приготування кави та кавових напоїв. Кавовий майстер повинен не просто вміти приготувати еспресо або капучіно, він має бути справжнім віртуозом у своїй справі і тонким психологом.

Саме від цього спеціаліста багато в чому залежать популярність та прибутковість кав’ярні. Баристи продають не лише каву, вони створюють затишок, тепло і чарівну атмосферу.

Та, як і будь-який працівник, бариста має подбати про свою безпеку, дотримуючись інструкції з охорони праці для своєї професії.

Таку інструкцію ми розмістили в Кабінеті охорони праці.

Передплатити Кабінет охорони праці або журнал "Охорона праці"

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»