Редакція журналу «Охорона праці»

З Днем Незалежності України

24.08.2022

2022 року українці святкують 31-у річницю становлення держави України – День Незалежності. Вітання з цим святом завжди з легким присмаком суму, адже століттями тривала боротьба українців за незалежність, суверенність кордонів і право на самоідентичність мови та культури. За роки незалежності нам вдалося подолати багато труднощів становлення демократії, формування української  держави.

На жаль, цього року ми відзначаємо державне свято в умовах повномасштабного військового вторгнення росії:  під звуки сирен та вибухи снарядів. Але ця річниця незалежності України стане нагадуванням усьому світу – як дорого коштує  свобода! Свобода людини, нації, держави!

У цей нелегкий період наш народ, завдяки працьовитості та цілеспрямованості, вносить гідний внесок в свободу та розвиток України. Колектив журналу «Охорона праці» своєю повсякденною працею та відданістю справі також вносить свій вклад у збереження життя і здоров’я людей, у нашу перемогу.

Від усієї душі бажаємо читачам журналу, всім, чия праця пов’язана зі збереженням життя і здоров’я працівників, міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, миру, наполегливості та перемог у вирішенні життєво важливих проблем. А також подальших успіхів у всіх справах і починаннях в ім'я процвітання незалежної України. Нехай це свято додасть нам сил і наснаги, нехай любов до рідної землі не згасає в серці довіку.

Зі святом вас, дорогі співвітчизники! Слава Україні! Героям слава!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»