Редакція журналу «Охорона праці»

8 вересня – Міжнародний день солідарності журналістів

08.09.2023

Журналістика – дуже нелегка і важлива робота. Представники цієї професії завжди в курсі останніх новин, працюють у гарячих точках, беруть участь у важливих заходах. Глобальні виклики, що постали перед людством, – війни, пандемія тощо вимагають від сучасних журналістів нових професійних навичок, пов’язаних із використанням сучасних мультимедійних технологій та обізнаності у багатьох соціологічних науках.

8 вересня відзначається Міжнародний день солідарності журналістів. Його заснували 1958 року за рішенням ІV конгресу найстарішого та найавторитетнішого журналістського об'єднання у світі – Міжнародної організації журналістів. Саме в цей день у далекому 1943 році нацисти стратили у берлінській в'язниці чехословацького журналіста Юліуса Фучика. За задумом депутатів конгресу, у цей день журналісти всіх країн і видань повинні демонструвати світові згуртованість, особливо в справі захисту своїх прав.

Колектив журналу «Охорона праці» постійно співпрацює з журналістами з усіх регіонів країни, адже завдячуючи професіоналам своєї справи ми отримуємо корисну, актуальну та цікаву інформацію про стан охорони праці в країні, соціальний захист працівників, зміни в законодавстві та багато іншого. Серед наших партнерів – спеціалісти різних професій, які постійно пишуть у наш журнал, надають інформацію і так допомагають журналістській справі.

Вітаємо всіх з Міжнародним днем солідарності журналістів! Зичимо об’єктивності, мудрості, взаємовиручки, бути вірними своїм ідеям. Нехай матеріали, які доводиться висвітлювати, будуть добрими, новини – позитивними, статті – яскравими і корисними.

Наснаги всім, добра та миру!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»