Редакція журналу «Охорона праці»

8 серпня – День військ зв’язку України

08.08.2022

8 серпня – День військ зв’язку України

Війська зв’язку – це спеціальні війська, призначені для забезпечення зв’язку і управління військами Збройних Сил, його технічна основа. Високий рівень боєготовності військ, оперативність і надійність управління ними забезпечує професійний особовий склад військ зв’язку. Воїни-зв’язківці входять до складу всіх родів військ.

Нині, під час повномасштабного вторгнення росії в Україну спеціальність військового зв’язківця є однією з найзатребуваніших.

У сучасному світі важко переоцінити важливість засобів зв’язку. Забезпечити якісну перевагу над ворогом неможливо без належної організації системи зв’язку. Насамперед цього можна досягти завдяки забезпеченню підрозділів сучасними цифровими захищеними засобами військового зв’язку, а також суттєвому вдосконаленню процесів бойового управління.

Найкращі армії світу – професійні, ефективні, добре оснащені формування вирізняються високотехнологічним зв’язком та автоматизованим управлінням усіх підрозділів, а також надійною системою захисту від кіберзагроз. Саме тому впровадження передових технологій і методів військової комунікації в Збройних Силах для нашої держави є пріоритетом.

Створити сучасну, ефективну систему зв’язку війська стало можливим не тільки через забезпечення необхідними ресурсами, а й насамперед завдяки самовідданій праці військовослужбовців-зв’язківців.

Вітаємо всіх військових зв’язківців – мужніх воїнів-героїв, справжніх патріотів і фахівців. Завдяки вам українська армія стала сучаснішою та сильнішою, готовою до викликів сьогодення. Міцного вам здоров’я, безперебійного захищеного зв’язку, миру і перемоги України.

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»