Редакція журналу «Охорона праці»

6 серпня – День Повітряних Сил Збройних Сил України!

06.08.2023

Шановні військовослужбовці Повітряних Сил Збройних Сил України!

З нагоди Дня Повітряних Сил журнал «Охорона праці» щиро вітає вас з цим особливим святом! Сьогодні ми відзначаємо вашу величезну роль і значущі досягнення у захисті нашої країни, гідності та безпеки.

Ваша відданість, професіоналізм і висока майстерність забезпечують безпеку українського неба, а також високий рівень захисту нашої країни від будь-яких зовнішніх загроз. Ви є гідними прикладом військової дисципліни, мужності та самовідданості.

Неоціненний внесок Повітряних Сил у розвиток національної обороноздатності та відстоювання миру на нашій землі заслуговує на глибоку повагу та подяку. Ви стоїте на варті свободи й добробуту нашої країни, і ми пишаємося тим, що маємо таких сильних і відважних захисників.

Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та успіхів у ваших службових завданнях. Нехай ваші польоти будуть безпечними, а кожна місія – успішною.

Свято Повітряних Сил – це час пам’ятати всіх, хто присвятив своє життя служінню на благо України. Нехай подвиг захисників завжди буде прикладом мужності та патріотизму для наступних поколінь.

Зі святом, герої! Нехай небо буде мирним, ясним та безпечним.

З повагою колектив журналу «Охорона праці»

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»