Редакція журналу «Охорона праці»

6 грудня – День Збройних Сил України

06.12.2023

6 грудня 1991 року Верховна Рада України ухвалила Закон «Про Збройні сили України», а з 1993 року саме цього дня почали відзначати професійне свято – День Збройних Сил України.

ЗСУ – це меч і щит України, наша опора і захист. Під час повномасштабної війни це свято стало ще важливішим. Найкращі сини і дочки України борються за незалежність і свободу Батьківщини, ведучи запеклі бої з російськими окупантами на землі, у повітрі й на морі. Вони міцно тримають позиції та вибивають ворога з нашої землі, звільняючи українські міста й села.

Сьогодні ЗСУ – це ті, кому найбільше довіряє український народ і вірить у їх силу й незламність.

Колектив журналу «Охорона праці», як і всі українці, висловлює вдячність усім військовослужбовцям ЗСУ за сумлінне виконання військового обов'язку, відвагу, самопожертву й непереможний характер.

У цей день ми схиляємо голови перед пам'яттю героїв, які віддали своє життя за Україну. Ми завжди пам'ятатимемо їх подвиг.

Бажаємо всім нашим захисникам доброго здоров'я, міцного духу, стійкості у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України та нових перемог.

Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»