Редакція журналу «Охорона праці»

6 грудня – День Збройних Сил України

05.12.2022

Сьогодні Україна відзначає День сили й могутності української армії — День Збройних Сил України. Це свято справжньої мужності, героїзму і відваги. У цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність, забезпечувати обороноспроможність Української держави.

Загартовані в боях із російським агресором ЗСУ щодня демонструють стійкість, непереможний характер, відвагу та мужність, доводячи, що немає такої сили, яка може здолати волю до перемоги.

Ми дякуємо кожному, хто стоїть на захисті українських кордонів, цілісності, неподільності та єдності нашої країни. Дякуємо за те, що в часи цієї варварської кровопролитної війни, яку веде рф проти нашої держави, ви докладаєте титанічних зусиль на фронті, щоб ми мали змогу навчатися, працювати, піклуватися про свої родини.

Низький уклін вам, захисники й захисниці, за вашу хоробрість, силу, незламність, звитягу і безмежну любов до Батьківщини.

Пишаємося нашими Збройними Силами, адже саме українські воїни відстоюють незалежність України, за яку віками боролися наші пращури.

Схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за Україну. Їх подвиг житиме вічно та слугуватиме взірцем чесного й самовідданого служіння Вітчизні.

Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, незламності духу і перемоги!

Віримо в ЗСУ! Слава Україні!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»