Редакція журналу «Охорона праці»

5 грудня – Міжнародний день волонтера

04.12.2022

Міжнародний день волонтера відзначається відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН з 1985 року. Це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Українські волонтери своєю добровільною, самовідданою працею кожен день роблять нашу країну сильнішою. Із часів Майдану потужний волонтерський рух став взірцем громадянської позиції та самоорганізації суспільства. Важко переоцінити роль волонтерської діяльності в умовах сьогодення. Попри усі труднощі, які Українській державі доводиться долати, вражає згуртованість, патріотизм та небайдужість сотень тисяч українців. Під час загарбницької війни росії проти України волонтерство стало невід’ємною частиною нашого життя. Добровольці у скрутний для нашої країни час зуміли створити ефективну систему допомоги українській армії, нашим бійцям та переселенцям. Завдяки волонтерському руху врятовано тисячі життів, а Збройні Сили відчувають постійну надійну підтримку і турботу. Небайдужість та невтомна праця волонтерів додає віри у те, що в нашого народу є майбутнє. Адже єднання – це запорука успіху.

Уся країна пишається нашими волонтерами, цими завзятими людьми з відкритим серцем і доброю волею, які присвятили своє життя служінню та ідеї гуманності.

Колектив журналу «Охорона праці» постійно підтримує волонтерський рух, і кожен з нас вже не раз демонстрував свою активну громадянську позицію. Висловлюємо вдячність усім волонтерам за їх непохитну віру в нашу країну, в нашу перемогу, в наших громадян! Впевнені – доки в наших серцях є місце для чуйності, доброти та співчуття, Україна житиме і процвітатиме. Нехай ваші добрі справи повертаються вам сторицею! Бажаємо усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»