Редакція журналу «Охорона праці»

4 липня – День Національної поліції України

04.07.2022

Сьогодні українські поліцейські відзначають своє професійне свято – Національній поліції України цього дня виповнюється сім років.

Завдяки сумлінному ставленню до службових обов’язків, умінню долати труднощі та підтримці з боку суспільства працівники поліції з честю виконують поставлені завдання зі зміцнення законності та правопорядку.

З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну працівники поліції посилено працюють в умовах воєнного стану – підтримують суспільний порядок, фіксують злочини, проводять евакуацію населення, несуть службу на блокпостах, перевіряють документи, оглядають транспортні засоби, виявляють диверсантів і протидіють мародерству. Поліцейські, як і співробітники інших правоохоронних органів, працюють над фіксацією і розслідуванням воєнних злочинів, скоєних окупантами, складають матеріали для їх передачі їх у міжнародні інстанції з метою притягнення російських злочинців до відповідальності. Нині Нацполіція розслідує понад 16 тисяч справ за фактами злочинів російських військових.

Щиро дякуємо Вам за самовіддану працю, відданість справі, уміння долати труднощі та перешкоди. Віримо у вас і бажаємо миру та злагоди, міцного здоров’я, невичерпних сил, благополуччя, стабільності у нелегкій, але такій потрібній людям службі!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»