Редакція журналу «Охорона праці»

30 жовтня – День автомобіліста і дорожника

30.10.2022

Щорічно, в останню неділю жовтня, в Україні відзначають День автомобіліста і дорожника – професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства України. Це свято не тільки водіїв, а всіх, чиє життя пов’язане з дорогою: ремонтних робітників, диспетчерів, кондукторів, працівників автостанцій, інженерно-технічних працівників, керівників підприємств і підрозділів автомобільного транспорту, приватних підприємців, зайнятих автомобільним бізнесом. Одним словом всіх, хто сумлінно трудиться, виконуючи свій професійний обов’язок. Ще воно об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів.

Колектив журналу «Охорона праці» вітає усіх, хто вдень і вночі працює на автобусах, легковому та вантажному транспорті, героїв, які в часи війни доставляють життєво необхідні вантажі, здійснюють евакуацію людей. Велика вдячність військовим водіям, які, ризикуючи життям, перевозять наших захисників, військову техніку, озброєння та інші вантажі.

Від майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасність здійснення перевезень та безпека пасажирів, забезпечення потреб економіки, соціальної сфери, громадян. Адже автотранспортні шляхи є тими незмінними артеріями, що пов’язують регіони нашої держави.

Бажаємо всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай дорога буде легкою, а вдома завжди чекають рідні та близькі! Бажаємо вам і вашим родинам довгих літ і доброго здоров’я, щастя, миру й злагоди у ваших оселях!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»