Редакція журналу «Охорона праці»

3 жовтня – Міжнародний день лікаря

03.10.2022

Щороку в перший понеділок жовтня в усьому світі вшановують лікарів. Свято, яке вважається днем солідарності й активних дій лікарів усього світу, було засноване за ініціативою ВООЗ ООН, щоб привітати лікарів усіх категорій і віддати належне їхній роботі.

Професія лікаря існує десятки тисяч років – за цей тривалий період суть її залишилася незмінною і по-справжньому безцінною, гуманною та милосердною. Важливе значення лікарів добре розуміє кожен, адже багатьом з нас доводилося переживати ситуацію, коли власне життя чи життя близьких людей залежало лише від лікарського професіоналізму.

Люди в білих халатах щодня здійснюють подвиг на роботі, лікують тілесні й душевні рани, повертають людям зір, рух, рятують здоров’я та життя людей.

Вельмишановні лікарі!

Прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за професіоналізм, чуйні серця та відданість гуманній і благородній справі! Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте нам приклади витримки, самовідданості й справжнього героїзму.

Зичимо вам миру, міцного здоров’я, щастя та оптимізму. Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»