Редакція журналу «Охорона праці»

3 листопада – День ракетних військ і артилерії України

03.11.2023

День ракетних військ і артилерії України – державне свято, яке з 1997 року щорічно відзначається 3 листопада. Саме 3 листопада розпочалася операція зі звільнення Києва в 1943 році.

Своїм професіоналізмом, відданістю військовій справі та присязі ракетники й артилеристи примножують славетні національні традиції та зміцнюють обороноздатність України.

У перші дні повномасштабної війни, попри значну чисельну перевагу окупантів, українські воїни ракетних військ і артилерії з честю стримали натиск ворога показуючи найвищі професійні навички та вміння. Вони є основною вогневою силою в операціях, що проводяться нашими Сухопутними військами. За час війни військовослужбовці опанували більшість сучасних артилерійських систем, що є на озброєнні у провідних країнах, і майстерно їх застосовують, щодня наводячи страх на ворога, б’ючи по ворожих пунктах управління, знищуючи особовий склад, озброєння та військову техніку загарбника.

В артилерії сильна і потужна зброя, та її робота дуже точна, бо українські артилеристи найкращі у світі, їхній бойовий досвід унікальний.

Колектив журналу «Охорона праці» вітає військовослужбовців, ветеранів, працівників ракетних військ і артилерії, які зупиняють ворожий наступ і створюють умови для просування наших військ уперед та самовіддано наближають нашу Перемогу.

Зичимо всім добра, витримки, мужності, повернутися до своїх рідних живими й неушкодженими! Народ вірить у вас. Вірить у вас Україна. Вклоняємося пам’яті полеглих побратимів.

Слава Україні! Героям слава!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»