Редакція журналу «Охорона праці»

3 липня – День Військово-Морських Сил Збройних Сил України

03.07.2022

3 липня – День Військово-Морських Сил Збройних Сил України.
                 День працівників морського та річкового флоту

Морська служба небезпечна, важка і водночас почесна, а моряки є зразком виправки та вправності, прикладом мужності та героїзму. 29 квітня 1918 року в Севастополі вперше переважна більшість кораблів Чорноморського флоту підняла український прапор на кораблях Чорноморського флоту. І ось уже понад сто років українські військові моряки стоять на сторожі морських рубежів країни.

Військово-Морські Сили Збройних Сил України призначені для стримування або відсічі у взаємодії з іншими видами Збройних Сил, іншими військовими формуваннями та правоохоронними органами збройної агресії проти України з моря та на приморських напрямках.

В умовах повномасштабного вторгнення рф в Україну боєздатні Військово-Морські Сили є одним з найголовніших складників обороноздатності та безпеки нашої держави. Саме вони є вартовими морського напрямку нашої держави, які мужньо протидіють російській агресії в акваторії Чорного та Азовського морів.

Ми усвідомлюємо, якою високою є ціна миру. Ми впевнені, що наші військові моряки й надалі надійно захищатимуть свободу й незалежність України.

Віримо в ЗСУ! Безмежно дякуємо за гідну службу, незламність і вірність військовій присязі. Міцного тилу вам, здоров’я, наснаги та удачі, наші захисники!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»