Редакція журналу «Охорона праці»

28 червня – День Конституції України

28.06.2022

28 червня кожен українець, який пам’ятає та шанує історію, культуру й дотримується законів своєї країни, відзначає особисте свято – День Конституції України.

Бо немає головнішого документа в державі, ніж її Основний Закон. Саме він об’єднав багатовікову історію українського державотворення, закріпив ідеали справедливості та рівності, став дієвою основою розвитку незалежної демократичної України. Саме він гарантує рівність, єдність, значущість і потрібність громадян своїй державі. І саме Конституція, фундаментальними засадами якої є незалежність і територіальна цілісність України, абсолютна цінність людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки, захищає наші права та свободи.

У 2022 році, під час повномасштабного вторгнення рф в Україну, це свято актуальне, як ніколи. Прагнення зберегти рідну країну згуртувало і зміцнило наше суспільство у протистоянні російській агресії. Нехай же й надалі Конституція буде потужною гарантією суверенності й цілісності кордонів нашої квітучої, сильної та незламної України, які нині відважно боронять наші захисники на фронті! Нехай на нашій рідній землі панує безпека та справедливість.

Обов’язок громадян України – поважати й дотримуватися Основного Закону заради безтурботного та щасливого життя кожного українця, заради майбутнього.

Україна – це повага всього світу! Україна – це гордість кожного її громадянина. Україна – це воля!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»