Редакція журналу «Охорона праці»

27 серпня відбулася довгоочікувана зустріч наживо із Джаннет Аршимовою

30.08.2021

Безумовно, навчатися й комунікувати онлайн зручно.

Це не могли не оцінити учасники першого набору Школи керування ризиками Джаннет Аршимової, які пройшли підготовку за курсом «Risk management» у системах управління безпекою та здоров’ям працівників. Кілька місяців занять в онлайні, домашні завдання, іспити… Але як же хочеться після навчання інтерактивного навчання живого, спілкування природного! І от 27 серпня журнал «Охорона праці» організував довгоочікувану зустріч наживо Джаннет Аршимової з випускниками першого набору її школи. Вони вже встигли заочно подружитися, тож безпосереднє, живе спілкування було таким емоційним і зворушливим, як у давніх добрих друзів після довгої розлуки.

Участь у заході взяли й інші фахівці з безпеки праці і здоров’я, які скористалися унікальною можливістю побувати на кількох майстер-класах від журналу. Їх провели Джаннет, викладач NEBOSH, член Institution of Occupational Safety and Health (IOSH) та Cambridge Behavioural Center, коуч, наставник, тренер, та Віталій Цопа, доктор технічних наук, професор МІМ-Київ, міжнародний аудитор, консультант і викладач з ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 и ISO 50001.

Теми майстер класів саме на часі: «Лідерство у сфері безпеки праці та здоров’я працівників» та «Керування ризиками в системах менеджменту безпеки праці». Подавати знання експерти журналу вміють блискуче, з життєвими прикладами, переконливими фактами, тож «споживали» їх слухачі з великим апетитом.

Одне слово, ця подія стала справді незабутньою, наповненою відкриттям сучасних знань, щирим спілкуванням, невдаваними емоціями.

Після майстер-класів відбувся перший урочистий випуск слухачів Школи керування ризиками Джаннет Аршимової.

Випускникам вручили сертифікати про успішне закінчення онлайн-курсу «Risk management».

А ще нагороди «Лідер року» і відповідні дипломи отримали переможці конкурсу «Лідер року у сфері управління ризиками»,

який щорічно організовує журнал «Охорона праці».

Лідером року, зокрема, визнано й Джаннет Аршимову.

На згадку про Україну головний редактор журналу Дмитро Матвійчук вручив їй українську мотанку-оберіг – чудову художню роботу Анни Литвин,

переможниці Х Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2021» з міста Красноград Харківської області.

Без подарунків не залишився жоден з учасників заходу. Їх також презентувала на пам’ять про перебування на підприємстві адміністрація Київського інноваційного терміналу Нова пошта, де і відбувався захід. Ще одним подарунком від гостинних господарів стала унікальна екскурсія терміналом. Кожен з нас користується якісними та швидкісними послугами Нової пошти. Тим цікавіше було побачити зсередини, як це працює і як із такою кількістю обладнання, механізмів і техніки, що без упину рухаються, вдається забезпечувати високий рівень безпеки.

Редакція журналу дякує Новій пошті та всім учасниками заходу за відкритість, щирість, бажання примножувати знання і вкладати їх у розвиток безпеки та здоров’я на роботі. Ми вже анонсували другий набір слухачів до Школи керування ризиками Джаннет Аршимової. Тож бажаємо всім нових знань, здобутків і… зустрічей!


2 вересня відбудеться вебінар-презентація онлайн-школи керування ризиками Джаннет Аршимової за програмою Risk Management

Дата: 2 вересня 2021 р., 18:00-19:00

Спікери: Джаннет Аршимова, Віталій Цопа

БЕЗПЛАТНО

Про що Ви дізнаєтеся:

  • чи потрібна Вам Школа взагалі
  • яким чином побудовано навчальний процес і що робить його ефективним для кожного учасника
  • яких результатів ви можете досягнути в рамках навчального процесу у Школі
  • про програму в деталях: модулі, практичні завдання, методики та практики
  • про ком'юніті в межах шлоки та що Вм власне дасть спільний простір із Вашими колегами та тренерами школи
  • які відгуки дають Школі ії випускники 

Зареєструватись безплатно 


Редакція Редакція журналу «Охорона праці»