Редакція журналу «Охорона праці»

27 серпня – День шахтаря

27.08.2023

Шановні шахтарі!

Журнал «Охорона праці» щиро вітає вас із професійним святом! Це особливий день, який символізує вашу невтомну працю, мужність та відданість державі.

Ваша робота – це справжнє мистецтво, яке вимагає сили духу, знань та досвіду. Ви герої, які кожен день занурюються у глибини землі, долаючи труднощі, ризикуючи своїм життям і здоров’ям, щоб забезпечити нас енергією та сировиною.

Нині Україна переживає особливо важкі часи. Через спустошливу і криваву війну, розв’язану росією проти України, вугільна галузь нашої країни зазнала катастрофічних збитків, адже шахти, зокрема, на Донеччині та Луганщині не можуть повноцінно функціонувати, шахтарі повсякчас ризикують власним життя. Тож питання безпеки і здоров’я працівників є пріоритетними.

Колектив журналу пишається можливістю бути частиною вашого професійного життя та допомагати у вирішенні питань, пов’язаних з безпекою праці. Шануємо вашу неоціненну роль у розвитку вугільної галузі та української економіки загалом.

Бажаємо вам мирного неба, міцного здоров’я, невичерпної енергії та терпіння. Нехай кожен ваш крок буде наповнений впевненістю і безпекою, а ваші досягнення завжди відзначаються вдячністю та повагою.

Бережіть себе та своїх колег, і нехай ваша праця завжди приносить гідні плоди!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»