Редакція журналу «Охорона праці»

25 вересня – День машинобудівника

25.09.2022

Традиційно в останню неділю вересня в Україні відзначають День машинобудівника – свято, яке підкреслює важливість цієї професії і втілення прогресивних ідей. Машинобудування – це базова галузь економіки країни. Саме в машинобудуванні сконцентрований головний науково-виробничий та інженерний потенціал держави, який є основою для технічного прогресу.

Машинобудівні підприємства – це гарантія наповнення бюджетів,  вагомий чинник соціальної стабільності й благополуччя. Машинобудування України посідає одну з ключових позицій в економічному секторі країни, має свою власну структуру і поділяється на низку окремих галузей. Це металообробка й важке машинобудування, суднобудування й судноремонт, тракторобудування й автомобілебудування, верстатобудування й приладобудування, авіабудування й авіаремонт, а також залізнична галузь, електротехнічна, сільськогосподарська і, звичайно ж, ракетобудування та підприємства оборонного комплексу.

Шановні працівники машинобудівного комплексу!

З нагоди вашого професійного свята прийміть щирі слова вітання та подяки!

Ваш професіоналізм, майстерність, відповідальність, вірність традиціям заслуговують на глибоке суспільне визнання і повагу. Дякуємо за вашу працю, пишаємося вашими успіхами!

Щастя вам і вашим родинам, здоров’я і миру!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»