Редакція журналу «Охорона праці»

24 серпня – День Незалежності України

24.08.2023

Дорогі співвітчизники!

Сьогодні ми разом відзначаємо день, коли Україна стала суверенною, вільною та незалежною, здобула право самостійно визначати свій шлях розвитку, прагнути до миру, процвітання та свободи, жити вільно та незалежно, ділити радість і виклики спільного майбутнього.

Історія України – це історія непохитної віри в свої ідеали, вольової витривалості та величезної жаги до свободи. Незламність українського народу проявилася не лише в мирний період, а й у найважчі моменти важких випробувань. Трагічні події, які наша країна нині переживає, показують усьому світу незламність сили духу нашого народу. Війна, яку росія розпочала проти України, випробовує нашу стійкість, силу та єдність. Український народ проявляє неймовірну рішучість і солідарність, захищаючи свою територіальну цілісність та ідеали свободи.

День Незалежності став символом нашої волі, нашої міцності та віри в майбутнє, нашої єдності та рішучості. Ми зберігаємо пам’ять про минуле, знаємо сьогодення і віримо в те, що спільними зусиллями зможемо звільнити нашу землю від рашистської нечисті й побудувати вільну, щасливу та квітучу Україну.

Вшановуємо звитягу і жертовність наших захисників, які стоять оберегом нашої незалежності, виборюють мир та свободу на рідній землі. Ми пам’ятаємо й доземно схиляємо голови перед героями, які віддають своє життя, захищаючи Батьківщину.

Нехай наша воля, гідність і бажання жити в мирній суверенній державі завжди будуть непохитними. Разом ми виборюємо краще майбутнє для наших нащадків та робимо нашу країну сильнішою.

Слава Україні! Героям слава!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»