Редакція журналу «Охорона праці»

23 квітня – День психолога

23.04.2023

Щороку 23 квітня в Україні святкують своє професійне свято психологи. Всеукраїнський день психолога почали відзначати з 2004 року.

Психологія – наука молода, але вона стрімко розвивається і стає щораз популярнішою. Психолог – це фахівець, який опікується здоров’ям людини. Психологи працюють в освітніх, медичних, науково-дослідних закладах, не можуть обійтись без психологів соціальні служби, правоохоронні органи, служби з подолання наслідків надзвичайних ситуацій. Широко застосовують психологічні знання у сфері реклами та спорту, у засобах масової інформації.

Нині в Україні професія психолога широко популярна в суспільстві і є вимогою часу. Психологи допомагають людям, які опинилися у кризових ситуаціях, розібратися в їхніх проблемах, показуючи шляхи й відкриваючи нові ресурси й можливості свого організму та психіки.

По допомогу до психологів звертаються не тільки люди у яких є невирішені внутрішні конфлікти або психологічні травми, але ті, хто хоче рости й розвиватися, домогтися кар’єрного зростання, поліпшити свої взаємини з іншими людьми і просто навчитися бути щасливими.

Вітаємо фахівців, здатних розібратися з найзаплутанішими проблемами в глибинах людських душ. Бажаємо здоров’я, душевного спокою, рівноваги та успішної професійної практики на благо людей!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»