Редакція журналу «Охорона праці»

22 грудня – День енергетика

22.12.2023

Цього дня в Україні відзначають День енергетика – професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості. У це свято ми вітаємо працівників електростанцій, інженерів, ремонтників, допоміжний персонал.

В умовах повномасштабної війни праця енергетиків набула особливого значення, адже окупанти регулярно атакують енергетичну інфраструктуру нашої країни, прагнучи залишити українців без світла. Українські енергетики щодня здійснюють подвиг, подаючи електрику до будинків під регулярними обстрілами. Після численних атак загарбника енергетики всі сили й ресурси спрямовують на ліквідацію аварій, щоб люди мали вдома світло, а з ним і воду та тепло.

Нехай це свято буде визнанням трудового внеску всіх людей, які працюють у сфері енергетики та присвячують своє життя розвитку та забезпеченню стійкості енергетичної системи. Їхні зусилля також спрямовані на забезпечення стабільності енергопостачання та розвитку новітніх технологій для збереження енергії та зменшення негативного впливу на навколишнє середовище.

Шановні енергетики!

Колектив журналу «Охорона праці» щиро вітає вас із професійним святом. Дякуємо за ваші зусилля, за те, що ризикуючи життям працюєте 24/7, за будь-якої погоди. Бажаємо вам міцного здоров’я та невичерпної енергії, щоб долати всі ці виклики, а також перемоги, мирного неба над головою, безпечної роботи, злагоди й добробуту в родинах.

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»