Редакція журналу «Охорона праці»

21 листопада – День десантно-штурмових військ Збройних Сил України

21.11.2023

День десантно-штурмових військ Збройних Сил України відзначається з 2017 року в день Собору Архистратига Михаїла, який є їх небесним покровителем.

Десантно-штурмові війська – це легендарні підрозділи ЗСУ, які завжди на вістрі атаки та в епіцентрі бойових зіткнень. Воїни-десантники завжди проходять особливий відбір і виснажливу підготовку. Саме тому вони є елітою війська та гордістю нації. Вони щоденно демонструють високий рівень підготовленості, навченості та професіоналізму, виконуючи найбільш складні й важливі завдання. Вони успадкували найкращі національні бойові традиції, нинішнє покоління марунових беретів золотими літерами вписало свої імена в історію воєнного мистецтва. Особливо яскраво це підтверджується сьогодні на полі бою під час стримування та відбиття російської агресії. Завдяки мужності та незламності українських десантників ворогу не вдалося втілити свої плани. Жодні складнощі не в змозі зупинити їх на шляху до звільнення всієї території України від загарбників.

Вічна пам’ять і слава полеглим у боях за незалежність і територіальну цілісність України героям-десантникам!

Колектив журналу «Охорона праці» дякує воїнам ДШВ за мужність і героїзм, наполегливу й самовіддану службу українському народу. Віримо, що вони й надалі надійно стоятимуть на захисті рідної землі. Нехай всіх береже Архистратиг Михаїл. Зичимо десантникам та ветеранам здоров’я, віри, оптимізму, нових звершень та витривалості в боротьбі за вільну, незалежну, суверенну українську державу!

Слава військовослужбовцям десантно-штурмових військ ЗСУ! Слава Україні!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»