Редакція журналу «Охорона праці»

19 листопада – День працівників сільського господарства

19.11.2023

Щороку в третю неділю листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства.

Це професійне свято не тільки тих, хто вирощує найсвятіше на землі – хліб, це свято всіх аграріїв – селян, фермерів, агрономів, тваринників і всіх, хто вкладає свою працю і зусилля у вирощування продовольства та розвиток сільських територій, забезпечує продовольчу безпеку країни. А також працівників підприємств, які перероблюють сільськогосподарську сировину та виробляють харчову продукцію, створюють достаток і благополуччя людини, забезпечують матеріальними і технічними ресурсами галузь сільського господарства.

Уже другий рік поспіль аграрії збирають урожай в умовах воєнного стану. Внесок і відданість працівників сільського господарства, які щодня стикаються з ризиками та труднощами, що пов’язані з роботою на землі, – неоціненний!

У цей день ми висловлюємо свою подяку всім, хто присвятив своє життя сільському господарству. Дякуємо за нелегку та потрібну всім нам працю, за підтримку захисників на передовій!

Нехай це свято буде вам нагадуванням про те, наскільки ви важливі для нашої країни. Щиро зичимо вам щастя, міцного здоров’я, добробуту й миру, невичерпної наснаги та подальших успіхів у ваших справах! Мирного неба і щедрих урожаїв!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»