Редакція журналу «Охорона праці»

18 вересня – День працівника лісу

18.09.2022

Щороку в третю неділю вересня своє професійне свято відзначають люди, які дбають про лісові багатства України. Благородна праця лісівників споконвіку є однією з найбільш шанованих і почесних. Ліс – це безцінний дар, справжній живий скарб, це душа нашої землі. Його раціональне й розумне використання дарує людям тепло та затишок, натомість безконтрольна вирубка лісу зумовлює значні проблеми, які можуть стосуватися населення всієї планети.

Лісове господарство України – це не тільки унікальний і безцінний дарунок природи, окраса рідної землі, але й основа економічної стабільності, запорука нашої екологічної безпеки і охорони навколишнього середовища.

Збереженням лісів для майбутніх поколінь займаються сміливі, відважні, мужні люди, які бережуть порядок у лісовому господарстві. І вдень і вночі, в усі пори року за будь-якої погоди лісівники сумлінно виконують свої обов’язки: примножують та раціонально використовують зелене багатство країни, оберігають українські ліси від браконьєрів, шкідників та пожеж, забезпечують екологічну безпеку людей.

У професійне свято працівників лісу вітаємо всіх, хто не байдужий до проблем лісового господарства, хто своєю працею і турботою сприяє його збереженню та примноженню, хто просто любить, береже і рятує ліс.

Бажаємо вам миру нових успіхів у праці, віри й наполегливості в досягненні поставленої мети, міцного здоров’я, родинного щастя.

Щиро дякуємо вам, шановні працівники лісової галузі, за вашу почесну та нелегку працю!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»