Редакція журналу «Охорона праці»

17 вересня – День рятівника

17.09.2023

День рятівника встановлено указом Президента України від 12 вересня 2008 року. У цей день вшановують працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадян, які зробили свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей.

Від початку повномасштабної війни, яку веде росія проти України, рятівники виявляють особливий героїзм. Вони працюють у посиленому режимі та готові першими простягнути руку допомоги тому, кому вона найбільше потрібна.

Ризикуючи життям, бійці служби порятунку мужньо виконують завдання за призначенням – гасять пожежі, розміновують території, доставляють гуманітарну допомогу людям, які залишаються в небезпечних районах, розбирають завали та забезпечують життєдіяльність населення заради нашої спільної Перемоги.

Журнал «Охорона праці» не раз висвітлював на своїх сторінках небезпечну роботу рятівників, яку вони завжди намагаються виконувати з дотриманням вимог безпеки.

У цей день колектив журналу «Охорона праці» щиро дякує нашим надзвичайникам за їхню нелегку службу, за те, що вони мужньо борються з вогнем і стихією, ризикують життям, рятуючи людей.

Бажаємо всім міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, нових досягнень та успіхів у виконанні ваших відповідальних завдань.

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»