Редакція журналу «Охорона праці»

14 жовтня – День захисників і захисниць України

14.10.2022

Нинішнє свято – День захисників і захисниць України – окроплено кров’ю наших воїнів, дітей, громадян вільної України. Сьогодні весь український народ захищає не лише себе, а весь світ від тероризму, зневаги до міжнародного права, до життя з боку запеклого ворога. Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята – Покрову Пресвятої Богородиці. Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

День захисників і захисниць України є особливим для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю під час повномасштабного вторгнення росії на територію нашої країни, б`є ворога, рятує життя дітей, відновлює зруйновані ворогом домівки, школи, лікарні, вулиці, приносить волю разом з відновленням контролю над тимчасово окупованими територіями України. Кожен день вся Україна радіє просуванню наших воїнів вперед до державного кордону, на жаль, прощається з синами та доньками, які віддали життя за наше право просто жити. Наші герої в небі, на морі і на суші, вдень і вночі ведуть безперервні бої і вписують в історію України найважливішу сторінку в її віковічній боротьби за незалежність. Але ніколи ця боротьба не була такою жорстокою і жертовною.

Колектив журналу «Охорона праці» дякує усім захисникам і захисницям України за мужність і самопожертву, відвагу і героїзм, вірність військовому обов`язку і військові присязі. Низько вклоняємося світлій пам’яті полеглих та згадуємо всіх, хто в різні часи національної історії загинув у боротьбі за свободу і незалежність Української держави.

Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною! Бажаємо найскоріше здобути ПЕРЕМОГУ і вижити в цій боротьбі з ненависним рашизмом. ПЕРЕМОЖЕМО!

Слава захисникам і захисницям України! Слава Україні! Героям слава!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»