Редакція журналу «Охорона праці»

14 серпня – День будівельника

14.08.2022

14 серпня – День будівельника

Сьогодні відзначають своє професійне свято всі, хто так чи інакше причетний до будівництва – майстри і виконроби, маляри та муляри, зварювальники та електромонтери, сантехніки та столяри, штукатури та дизайнери, бетонники та арматурники – загалом, усі працівники будівельної галузі та її ветерани. У всі часи ці професії були почесними й шанованими, бо зусиллями будівельників зводяться та поліпшуються міста і села, упорядковується життя людей. Завдяки праці, таланту й досвіду будівельників люди мають тепло і затишок домашнього вогнища.

Будівельників вважають представниками однієї з найбільш мирних, творчих професій у світі. Вони не тільки зводять нові будівельні об’єкти, але й реконструюють, відновлюють старі.

Професія будівельника – нелегка, творча та дуже відповідальна, адже тільки якісне житло та архітектурно витончені споруди залишають у пам’яті нащадків світлі спогади про вашу працю. Ваше покликання – творити, дарувати людям радість, комфорт та затишок. Саме ви даруєте нове життя архітектурним шедеврам, а наші вулиці стають кращими й ошатнішими.

Вашими працьовитими руками втілюються масштабні та важливі будівельні проєкти: здійснюється реконструкція важливих соціальних об’єктів – дитячих садків, шкіл, лікарень, будівництво житла, капітальний ремонт міських автошляхів, реставрація пам’ятників архітектури та пам’яток садово-паркового мистецтва.

У день свого професійного свята прийміть найтепліші побажання мирного неба, міцного здоров’я, щастя, благополуччя і нових трудових успіхів. Нехай кожен новий об’єкт, зведений вашими талановитими руками, додає вам почуття задоволення та гордості за обрану справу! Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток, людям – затишок зручних осель, а Україні – процвітання!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»