Редакція журналу «Охорона праці»

14 березня – День українського добровольця

14.03.2024

Офіційно свято на честь українських добровольців встановлено 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Добровольці – це ті, хто стали на захист незалежності України за покликом серця і гідно боронять нашу Батьківщину разом з усіма бійцями сил оборони та безпеки. Це люди різних професій, з різними життєвими історіями та різним соціальним становищем, які за взяли в руки зброю та стали на захист рідної країни.  Без сумніву можна сказати, що українські добровольці є гордістю нашого народу і тепер вважаються найпотужнішою силою, на рівні із ЗСУ.

24 лютого 2022 року добровольцем став кожен: хтось пішов до військкомату і записався до збройних формувань, хтось почав робити «коктейлі Молотова», хтось узявся готувати їжу, плести маскувальні сітки…

Справжні, мужні й відповідальні люди, які керуються простим життєвим принципом: «Якщо не я, то хто?».  Самовідданість добровольців доводить, що спільними зусиллями ми зможемо очистити святу українську землю від рашистських окупантів і об’єднати весь український народ навколо ідеї створення нової якісної України.

Добровольці України, дякуємо вам!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»