Редакція журналу «Охорона праці»

13 серпня – День будівельника

13.08.2023

Шановні працівники будівельної галузі!

З нагоди святкового дня, що об’єднує нас усіх – Днем будівельника, редакція журналу «Охорона праці» висловлює вам щирі та теплі вітання!

Цей особливий день присвячений вашій важливій ролі у створенні надійних та безпечних споруд. Праця будівельників є невід’ємною частиною розвитку і процвітання нашої нації. Адже для того, щоб обрати цю професію, потрібно бути насамперед сильною людиною. Покликання має йти від душі, інакше в цій сфері робити нічого!

У свою роботу ви вкладаєте частинку самих себе. Від вас залежить якість і довгостроковість побудованої оселі, в якій житимуть люди. Інженерна майстерність та відданість справі, трудовий доробок, невтомне здійснення великих будівельних проєктів роблять нашу країну сильнішою та розвиненішою.

Ваша безпека на робочому місці є нашим пріоритетом, тож ми працюємо для того, щоб забезпечити вам якісну інформацію та практичні рекомендації з питань охорони праці.

Бажаємо натхнення, успіхів у професійному зростанні та нових звершень у вашій діяльності. Мирного неба, міцного здоров’я, невичерпного ентузіазму та незгасного бажання поліпшувати світ навколо нас!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»