Редакція журналу «Охорона праці»

12 грудня – День Сухопутних військ України

12.12.2022

День Сухопутних військ Збройних Сил України – свято сильних і мужніх людей, справжніх патріотів своєї країни, її надійних захисників. Це день тих людей, які сьогодні боронять незалежність всієї України. Незламність, звитяга, професіоналізм, стійкість, надійність і готовність до виконання найскладніших завдань на полі бою стали нормою для військовослужбовців цього славетного виду Збройних Сил України.

Гідні нащадки традицій, Сухопутні війська є наймогутнішим і найчисленнішим видом Збройних Сил України, завжди були і залишаються головним носієм бойової могутності незалежної української держави. 

Щиро дякуємо всім військовослужбовцям Сухопутних військ Збройних Сил України, які в час воєнного лихоліття стійко і впевнено дають гідну відсіч російському агресору,за відданість обов’язку і Вітчизні.

Щиро вітаємо вас із професійним святом! Бажаємо всім вам та вашим сім’ям миру, міцного здоров’я, нашої безсумнівної та повної перемоги – і щасливого життя у вільній Україні. Дякуємо за те, що захищаєте нашу рідну землю!

Низько схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали свої життя за мирне майбутнє України. Вічна пам’ять і слава полеглим захисникам…

Віримо в перемогу!

Слава Україні!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»