Редакція журналу «Охорона праці»

12 грудня – День Сухопутних військ

12.12.2023

Щороку 12 грудня в Україні відзначають День Сухопутних військ. Це свято присвячене половині складу ЗСУ – військовослужбовцям, які належать до механізованих, танкових, ракетних військ, військової авіації, артилерії, десантних військ та інших. Сухопутні війська не тільки найчисленніші, а й  наймогутніші, завжди були і залишаються головним носієм бойової могутності незалежної української держави, гордістю багатьох поколінь захисників України. Мужністю та героїзмом воїни-піхотинці завоювали всенародну шану та повагу, вписали яскраві сторінки доблесті й відваги в літопис військової слави українського народу.

Щиро дякуємо всім військовослужбовцям Сухопутних військ ЗСУ, які в час воєнного лихоліття стійко й упевнено дають гідну відсіч російському агресору, за відданість обов’язку й Вітчизні.

Щиро вітаємо наших захисників із професійним святом! Бажаємо всім миру, міцного здоров’я, нашої перемоги та щасливого життя у вільній Україні. Дякуємо за те, що захищаєте нашу рідну землю!

Низько схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали свої життя за мирне майбутнє України. Вічна пам’ять і слава полеглим захисникам…

Віримо в перемогу!

Слава Україні!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»