Редакція журналу «Охорона праці»

11 вересня – День танкіста

11.09.2022

Шановні воїни-танкісти, ветерани танкових військ, працівники танкобудівної галузі України!

З усіх грізних видів зброї танкам поки що немає альтернативи. Більше ніж століття у будь-якій країні вони – основа армії. Бойовий дух наших танкістів, їхня звитяга, патріотизм є одним з важливих складників непереможності Збройних Сил України.

Ви щодня демонструєте мужність, героїзм та щиру відданість Українському народові. Бойові подвиги воїнів-танкістів вписали немало славних сторінок в історію нашої незалежної держави. Безстрашні й готові до подвигу, яскравими прикладами яких є дії танкових підрозділів і під час нинішньої російсько-української війни. Багато в чому саме завдяки вам вдається зупинити наступ російських військ та звільняти наші території від окупанта.

Ми по праву пишаємося досягненнями і наших вчених та конструкторів у створенні найсучасніших бойових машин. Вони вивели нашу країну до числа провідних держав світу в галузі танкобудування. Сучасні бойові машини комп’ютеризовані, мають електронні системи управління вогнем, сповіщення про небезпеку та спостереження за довкіллям, елементи штучного інтелекту тощо.

Але не зупиняється розвиток і протитанкового озброєння, а отже, залишається великий ризик отримання поранень. Легендами незламності та сили людського духу стали в цій війні наші воїни-танкісти. Схиляємо у журбі голови перед пам’яттю воїнів-танкістів, які віддали своє життя за незалежність і територіальну цілісність нашої держави. Вічна їм пам’ять!

Колектив журналу «Охорона праці» щиро дякує кожному танкісту за неймовірну рішучість і безцінний внесок у святу справу захисту України. Бажаємо всім міцного здоров’я, родинного затишку, непохитної стійкості та нових перемог. Ми переконані, що разом із вами нам до снаги здолати будь-якого ворога. Мирного неба над головою та щастя у вашому домі.

Слава українським танкістам! Слава Україні!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»