Редакція журналу «Охорона праці»

11 вересня – День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

11.09.2022

Колектив журналу «Охорона праці» вітає із Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України всіх, чия праця пов’язана з цією важливою стратегічною галуззю!

Символічно, що саме напередодні опалювального сезону, коли всі особливо потребують затишку в домівках, відзначається це свято. Сьогодні складно уявити собі життя громадян або розвиток економіки без блакитного палива та енергії, яке нафтовики й газовики долонями працьовитих рук видобувають, транспортують до кожної людини, кожного підприємства України.

Нинішнє свято є особливим. В умовах війни працівникам галузі доводиться відновлювати пошкоджені ворогом об’єкти, поряд з цим вводити нові, провадити модернізацію, піклуватися про гідні умови праці професіоналів, аби й надалі залишатись опорою для вітчизняної економіки.

Розуміючи стратегічне значення нафтогазового сектору, журнал «Охорона праці» постійно висвітлює питання безпеки та збереження здоров’я працівників галузі, реформування нафтогазового комплексу відповідно до найкращих світових практик та іншу інформацію, що сприяє розвитку галузі.

В умовах сучасного світу, що стрімко змінюється, нафтогазовий сектор є одним зі стовпів, на яких тримається економіка України. Від його стабільної роботи залежать не лише енергетична незалежність та національна безпека, а й подальший поступальний розвиток нашої країни.

У цей урочистий день бажаємо всім працівникам нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України здоров’я, мирного неба над головою, особистісного розвитку та нових професійних успіхів! Зичимо виконання всіх найзаповітніших планів та мрій!

Нехай свято наповнює радістю та гордістю за професійні здобутки, а ваша відданість своїй справі працює на благо народу України!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»