Редакція журналу «Охорона праці»

11 грудня – День благодійництва

10.12.2022

Указом Президента України від 13.12.2007 № 1220/2007 встановлено офіційне свято – День благодійництва, яке підтверджує підтримку громадських ініціатив, прагнення українського суспільства до принципів милосердя і гуманізму, активне сприяння розвитку благодійної діяльності, підтримку організацій та структур, що провадять подібну діяльність в умовах нашого сучасного суспільства. Цей день відзначається щороку в другу неділю грудня.

Безкорислива практична допомога своєму ближньому в усі часи була фундаментом доброти і людяності. Благодійна діяльність єднає людей, робить їх небайдужими до чужої біди. Благодійники і меценати доповнюють діяльність державних структур у сфері охорони здоров’я, освіти, культури, соціального захисту та інших сфер життя. Нині дуже важливою є наша спільна доброчинна допомога військовим та внутрішньо переміщеним особам.

Колектив журналу «Охорона праці» висловлює подяку всім благодійникам і представникам благодійних фондів за активну громадянську позицію та почуття соціальної відповідальності за долю нашого суспільства! У День благодійництва ми згадуємо слова зі Святого Письма, що блаженніше давати, ніж приймати. Нехай кожен з нас спробує внести посильний внесок у будь яку добру справу, і ми неодмінно помітимо, що саме за допомогою таких вчинків і досягається порядок та загальний добробут, спокій і радість для всіх нас!

Бажаємо всім міцного здоров’я, добробуту, успішної реалізації благодійних проєктів!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»