Редакція журналу «Охорона праці»

Сумська область: переможців визначили онлайн

23.03.2021

Для участі у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» у 2021 році до Управління Держпраці надійшло понад 330 робіт юних художників із понад 130 навчальних та виховних закладів з усіх куточків Сумської області. Активність дітлахів говорить про їхній інтерес до питань охорони праці та усвідомлення важливості вивчення і додержання правил безпеки у всіх сферах життя.

Діти Сумщини у своїх роботах відобразили актуальність та сучасну проблематику питань збереження життя та здоров’я працівників у всіх сферах зайнятості. Навіть найменші учасники конкуру розуміють, що людське життя – це неймовірний скарб і кожен повинен його цінувати та оберігати. Щасливе дитинство насамперед залежить від батьків дитини, а тому вони мають повертатися додому здоровими. Саме тому художники Сумщини підійшли до виконання своїх малюнків максимально відповідально, натхненно та з великою дитячою любов’ю.

У зв’язку із пандемією відбірковий регіональний тур провели онлайн. Журі визначило найкращих серед великої кількості чудових робіт.

У складі журі регіонального відбіркового етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» взяли участь: начальник Управління Держпраці у Сумській області Юрій Семеног; перший заступник начальника Управління Євген Бондар, заступник начальника Управління Наталія Антоненко; а також представники Сумської обласної ради професійних спілок; Сумської обласної організації роботодавців «Сумський регіон»; Фонду соціального страхування України в Сумській області; Управління з питань праці виконавчого комітету Сумської міської ради, Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Управління Держпраці у Сумській області дякує всім учасникам конкурсу, партнерам за допомогу в організації та проведенні регіонального туру Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

Перша група (від 6 до 10 років):

  • І місце – Шеметова Діана (м. Конотоп);
  • ІІ місце – Високос Яна (м. Середина-Буда);
  • ІІІ місце – Таран Тімур (с. Підліснівка Сумського р-ну).

Друга група (від 11 до 14 років):

  • І місце – Іващенко Валерія (м. Конотоп);
  • ІІ місце – Куркубет Катерина (Роменський р-н, с. Великі Бубни);
  • ІІІ місце – Конторщикова Лілія (Недригайлівський р-н, с. Томашівка).

Третя група (від 15 до 18 років):

  • І місце – Отич Світлана (с. Пологи Охтирського р-ну);
  • ІІ місце – Чиж Ярослава (м. Охтирка);
  • ІІІ місце – Товстенко Ганна (Краснопільський р-н, с. Миропілля).

Використано матеріал 

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»