Матвійчук Дмитро

Спонсорам конкурсу «Охорона праці очима дітей» – 2021

21.11.2020

Шановні партнери, колеги та друзі!

Редакція журналу «Охорона праці» спільно з Державною службою України з питань праці проводить X Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2021. Конкурс присвячується Дню охорони праці, який щорічно відзначають 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці.

Цей соціальний проєкт охоплює всі регіони України, щороку в ньому беруть участь десятки тисяч дітей разом із своїми батьками і викладачами.

Конкурс – це важлива інвестиція у створення безпечних і здорових умов праці на підприємствах України.

Завтра ці діти, які спробували свої сили у візуалізації питань безпеки і здоров’я на роботі, самі стануть працівниками або роботодавцями, і будуть свідомо дотримуватися правил і стандартів безпеки у своїй професійній діяльності та вимагатимуть цього від оточення.

За роки існування Конкурс отримав визнання на міжнародному рівні: у заходах до 100-річчя Міжнародної організації праці брали участь переможці Конкурсу, а малюнки українських дітлахів, які в різні роки були його учасниками, МОП використала для створення плаката до свого ювілею.

Інформацію про Конкурс висвітлюється у ЗМІ, на офіційних веб-ресурсах Міжнародної організації праці, Державної служби України з питань праці, Фонду соціального страхування, федерацій роботодавців та профспілок України тощо.

Після завершення Конкурсу редакція журналу упорядковує альбом дитячих малюнків (друкований та інтерактивний) і надсилає соціальним партнерам, органам державної та місцевої влади, а також передплатникам журналу (понад 3000 підприємств і компаній) для популяризації цього соціального проекту у суспільстві.

Пропонуємо Вам поширити інформацію про Конкурс та стати спонсором урочистої церемонії нагородження переможців X Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2021, яка відбудеться наприкінці квітня 2021 року.

Будемо щиро вдячні за будь-яку фінансову допомогу та маємо надію, що наша співпраця буде плідною і взаємовигідною.

Докладна інформація про конкурс

або за тел. (044) 333-73-93 (багатоканальний)

Ознайомтеся зі спонсорськими пропозиціями

Зображення та документи

Головний редактор Матвійчук Дмитро