Редакція журналу «Охорона праці»

Львівщина: цього року – вдвічі більше!

19.03.2021

У Головному управлінні Держпраці у Львівській області відбулося засідання обласної конкурсної комісії, під час якого визначили переможців регіонального туру Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

До складу комісії увійшли представники ГУ Держпраці у Львівській області, Департаменту освіти Львівської ОДА, Об’єднання профспілок Львівщини, Національного університету «Львівська політехніка», Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Спілки художників Львівщини.

Цього року на конкурс надійшла рекордна кількість робіт – 1398, що вдвічі більше за попередній найвищий показник. «Це говорить про досягнення нашої основної цілі – привернення уваги суспільства до питань охорони праці та формування свідомої позиції молоді щодо значення та місця здорових і безпечних умов праці», – підкреслила голова конкурсної комісії, начальник ГУ Держпраці Ольга Вільхова.

Цього року конкурс «Охорона праці очима дітей» відзначає свій ювілей – 10 років. Багато його учасників уже закінчили школи, інші навчальні заклади та стали працівниками або роботодавцями. Начальник ГУ Держпраці переконана, що усі його учасники у дорослому житті більш відповідально ставитимуться до безпеки на робочих місцях.

Вимогливі члени журі ретельно переглянули усі роботи. Обираючи переможців,  перевагу надали оригінальним та цікавим малюнкам, які максимально відповідають темі охорони праці.

Вітаємо переможців обласного туру Конкурсу на Львівщині:

Перша вікова група (від 6 до 10 років)

1 місце – Денис Палюх, с. Залужжя, Яворівський р-н

2 місце – Наталя Гаргай, м. Львів

3 місце – Софія Вайда, м. Львів

Друга вікова група (від 11 до 14 років):

1 місце – Вероніка Гаківник, м. Городок

2 місце – Орест Русенко, с. Бишків, Львівський р-н

3 місце – Діана Поверляк, с. Кульчиці, Самбірський р-н

Третя вікова група (від 15 до 18 років):

1 місце – Марія Запаренко, м. Моршин

2 місце – Христина Джур, с. Забужжя, Сокальський р-н

3 місце – Людмила Копельців, м. Дрогобич

Використано матеріали https://lviv.dsp.gov.ua/operatyvna-informatsiia/novyny/na-lvivshchyni-obraly-peremozhtsiv-rehionalnoho-turu-konkursu-okhorona-pratsi-ochyma-ditei-2021/

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»